شکلات چیپسی

سفارش شکلات چیپسی برای فیلینگ کیک از کارخانه تولیدی

فیلینگ کیک چیست؟

فیلینگ کیک  به معنای پرکردن لایه های کیک است. برای فیلینگ کیک می توان از انواع خامه، خامه، مربا، شکلات و میوه استفاده کرد و در صورت تمایل روی کیک را با خامه پوشاند، گاناش بزنید یا پودر قند و نسکافه بپاشیم. کیک های اسفنجی ساده را می توانید با استفاده از فیلینگ به یک کیک خامه ای خوشمزه و جذاب تبدیل کنید. در پخت کیک های ساده، فیلینگ با فراست کیک (ترکیب خامه و سایر مواد خوشمزه) همراه است تا کیک خامه ای و خوشمزه تر شود.

 

شکلات چیپسی برای فیلینگ کیک

ابزار خامه‌کشی کیک

1- صفحه گردان

2- ظرف کیک به اندازه کیک شما

3- لیسک

4- قیف شیرینی پزی پر از آیسینگ، گاناش یا خامه (به انتخاب شما)

5- ماسوره در سایزهای مختلف

6- خامه برای پر کردن سطح کیک

7- حداقل دو لایه کیک

 

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]اصطلاح فیلینگ کیک به معنای پرکردن لایه های کیک است، برای فیلینگ کیک می توانید از انواع خامه، خامه، مربا، شکلات و میوه استفاده کنید و در صورت تمایل روی کیک را خامه بمالید، گاناش بزنید یا بپاشید. با پودر قند. و روی کیک میوه ای را تزئین کنید.[/box]

شکلات چیپسی برای فیلینگ کیک

 

نحوه آماده کردن کیک برای فیلینگ

برای خامه کشی ابتدا باید کیک را به لایه هایی با ارتفاع مساوی تقسیم کنید. مثلاً اگر دو کیک با ارتفاع 10 سانتی متر دارید، می توانید آنها را به چهار کیک با ارتفاع 5 سانتی متر تقسیم کنید.

برای برش چند لایه کیک ابتدا باید از خنک شدن کیک مطمئن شوید. سپس باید گنبد یا تاج کیک را برش دهید. (لایه نازکی برش بزنید تا سطح کیک صاف و یکدست شود) با این کار ظاهر کیک خراب نمی شود و اگر این مرحله را انجام ندهید خامه شدن کیک شما زیبا نمی شود.

باید کیک را با استفاده از یک چاقوی دندانه دار به صورت افقی برش دهید. بهتر است از خط کش و خلال دندان استفاده کنید تا لایه ها به صورت یکنواخت و صاف بریده شوند.ابتدا کیک را روی پایه چرخان قرار دهید و سپس با استفاده از خط کش ارتفاع لایه کیک را مشخص کنید و در فواصل زمانی مشخص یک خلال دندان دور کیک فرو کنید.

یک چاقوی تیز و دندانه دار در دست بگیرید و دست خود را با زاویه 90 درجه از بدن خود نگه دارید و کیک را برش دهید.

با این روش به راحتی می توانید کیک را به لایه های مساوی تقسیم کنید.

نکته مهم : اگر قرار است فیلینگ کیک را بدون برش درست کنید، هر کیک را جداگانه با ارتفاع 5 سانتی متر بپزید و سپس با لیسک خامه را داخل، دور و بر روی کیک قرار دهید. فراموش نکنید که اگر طرز تهیه فیلینگ برای شیرینی و کیک را یاد بگیرید، می توانید کیک و شیرینی های زیبا و خوشمزه درست کنید.

برای سفارش شکلات چیپسی برای فیلینگ کیک از کارخانه تولیدی با کارشناسان فروش در تماس باشید.

 

سایر محصولات تولیدی کارخانه ما: انواع شکلات تخته ای 

شکلات چیپسی برای فیلینگ کیک

 

چگونه یک کیک را خامه‌کشی کنیم؟ ( در 4 گام )

  1. کف کیک را کمی خامه بمالید. این باعث می شود کیک حرکت نکند.
  2. لایه زیرین کیک را روی بشقاب قرار دهید. سپس با استفاده از قیف شیرینی پزی دور لبه داخلی کیک یک خط ضخیم از مایه کیک یا خامه بکشید. با این کار یک لبه یا حاشیه ایجاد می شود تا هنگام خامه زدن خامه از کیک بیرون نریزد.
  3. وسط کیک را با خامه و مایه کیک پر کنید. در صورت لزوم، همین کار را برای لایه های بعدی انجام دهید.می توانید طعم های مختلف را به خامه اضافه کنید یا از حلقه های موز و گردوی خرد شده بین لایه های کیک استفاده کنید.
  4. هنگام قرار دادن لایه رویی روی لایه زیرین دقت کنید که این دو لایه دقیقا روی هم قرار گیرند و کج نباشند. این به سفت نگه داشتن کیک کمک می کند.

شکلات چیپسی برای فیلینگ کیک

نکات مهم در فیلینگ کیک

کیک را حتما بعد از خامه زدن در یخچال بگذارید و فقط در زمان سرو از یخچال خارج کنید.

• از میوه ها و انواع توت های تازه در خامه کردن کیک استفاده نکنید. مگر اینکه بدانید همیشه آن را در یخچال نگهداری می کنید زیرا میوه های تازه مانند خامه در دمای اتاق به سرعت فاسد می شوند.

• کیک سازها توصیه می کنند که مخلوط کردن مربا و ژله با خامه می تواند یک فیلینگ نرم، تازه و خوشمزه به شما بدهد.

• از طعم دهنده ها و عصاره ها برای افزایش طعم کیک خود استفاده کنید. کمی اسانس یا آب لیموی تازه و چند قطره رنگ خوراکی زرد راهی برای تهیه یک کرم لیموترش خوشمزه است.

• روی کیک را زیاد با خامه نپوشانید. درست است که کیک پر از خامه زیباتر به نظر می رسد، اما این کار باعث سنگینی کیک شما می شود و اگر کیک را بیرون از یخچال قرار دهید، ممکن است خامه در اثر حرارت آب شود و تزئین کیک به هم بریزد یا حتی باعث سقوط آن شود.

• بسیاری از کیک سازها ترجیح می دهند از کنسرو میوه های آماده برای تزئین کیک استفاده کنند زیرا استفاده از آن ها بسیار آسان است.

• به یاد داشته باشید که ایمنی مواد غذایی مهمترین اصل است. کیک را پس از خامه زدن به مدت طولانی در حرارت یا دمای اتاق قرار ندهید. چون این کار باعث خراب شدن خامه می شود.

شکلات چیپسی برای فیلینگ کیک

انواع فیلینگ کیک 

کیک های خانگی از جمله کیک اسفنجی، کیک شکلاتی یا کیک شیفون را با استفاده از انواع فیلینگ کیک به یک کیک خوشمزه و مناسب  جشن ها تبدیل کنید. در ادامه به انواع مختلف فیلینگ کیک اشاره می کنیم:

  • فیلینگ پنیر
  • گردو و موز
  • موس شکلات
  • گاناش
  • بدون خامه
  •  موکا
  • ژله
  • شکلات چیپسی

شکلات چیپسی برای فیلینگ کیک

 فیلینگ کیک با شکلات چیپسی 

یکی از انوع فیلینگ کیک استفاده از شکلات چیپسی در میانه یا روی کیک است.برای زیباتر شدن کیک های خود می توانید از شکلات های دیگری غیر از شکلات چیپسی نیز استفاده کنید.شکلات چیپسی از محصولات متنوعی برای تزیین کیک و شیرینی است. از آنجایی که این محصول از مقدار زیادی کاکائو خالص تهیه می شود، در برابر حرارت مقاوم است. اگر می خواهید انواع کیک، شیرینی، کلوچه و … را با تکه های شکلات تزیین کنید و شکلی خاص و جذاب به آن بدهید، چیپس شکلاتی بهترین انتخاب است و علاوه بر ظاهر زیبا، طعم لذیذی نیز دارد و ترکیب طعم آن با کیک و شیرینی دلچسب تر خواهد بود.

گروه شرکت های سورن با شناخت کامل صنعت شیرینی و شکلات ایرانی در انواع طعم ها، بسته بندی ها، رنگ ها و طرح های مختلف جهت صادرات، پخش عمده و فروش در هایپرمارکت ها تولید کننده  شکلات چیپسی  جهت فیلینگ کیک و استفاده در قنادی و شیرینی پزی ها می باشد.

 

 

شکلات چیپسی برای فیلینگ کیک

دکمه بازگشت به بالا