قیمت پودر کاکائو مالزی (JB & Juliana) کد Dark تیره
مناسب بودن قیمت پودر کاکائو مالزی باعث استقبال تولیدکنندگان از این محصول بینظیر شده است. در این بخش، به بررسی مشخصات پودر کاکائو مالزی می پردازیم و اطلاعات مفیدی را درباره این پودر کاکائو در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
پودر کاکائو (Cocoa Powder) در لیست پرفروشترین مواد اولیه قرار دارد و با استفاده از آن می توان محصولات متنوعی را تولید کرد. برای تولید این پودر به میوه درخت کاکائو نیاز است. درختان کاکائو در مناطق استوایی پرورش داده می شوند و با استفاده از میوه های آنها می توان پودر کاکائو و کره کاکائو به دست آورد.
کشورهایی مانند مالزی بعد از برداشت میوه کاکائو، دانه های آن را که سفید رنگ هستند از درون میوه خارج کرده و خشک می کنند. بعد از خشک شدن، رنگ دانهها قهوه ای می شود و بعد از انجام چند فرآیند تخصصی به پودر کاکائو تبدیل می شود.
پودری که در مرحله آخر به دست می آید پودر کاکائو طبیعی نام دارد که طعم بسیار تلخی داشته و در تولید محصولاتی مانند شکلات تلخ استفاده می شود. مدل دیگر پودر کاکائو، آلکالایز نام دارد که قلیایی شده پودر کاکائو طبیعی است. این پودر کاکائو قلیایی شده که به نام هلندی هم معروف است به دلیل داشتن طعم ملایم تر طرفداران بیشتری دارد. کشورهایی مانند مالزی تولیدکننده هر دو مدل پودر کاکائو هستند و موفق به تولید محصولات باکیفیتی شده اند.
قیمت پودر کاکائو مالزی dark Juliana
قیمت پودر کاکائو مالزی Juliana Dark در بهترین رنج قرار داشته و این قیمت مناسب باعث فروش فوق العاده آن شده است. ضمن اینکه، چند عامل مهم مانند مارک پودر کاکائو و تناژ درخواستی بر قیمت آن تاثیر می گذارند. به طور کلی، محصولاتی که از مالزی وارد می شوند قیمت مناسبی دارند. در رابطه با تناژ درخواستی نیز اگر سفارش به صورت عمده ای ثبت شود قیمت پودر کاکائو مالزی به نرخ عمده محاسبه می شود که این قیمت پایین یک صرفه جویی مالی برای مراکز تولیدی به حساب می آید.
مشخصات پودر کاکائو جی بی مالزی (JB Cocoa Powder)
مشخصات پودر کاکائو جی بی مالزی (JB Cocoa Powder) عبارت است از درصد چربی بین ۱۰ الی ۱۲، 1 درصد کافئین و ۳۰ درصد کاکائو که این نسبت های در نظر گرفته شده مطابق استانداردهای جهانی هستند.
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]به طور کلی، سطح کیفی پودر کاکائو جی بی مالزی (JB cocoa powder) بالا بوده و قدرت طعم دهندگی خوبی دارد.[/box]
بنابراین با تهیه و استفاده از این محصول می توان محصولات خوش طعم و باکیفیتی را تولید کرد. همچنین این محصول اولیه در پکیج ۲۵ کیلویی عرضه می شود و متریال به کار رفته در بسته بندی نیز کیفیت لازم را دارد.
مصارف تغذیه ای پودر کاکائو
در این قسمت، به بررسی مصارف تغذیه ای پودر کاکائو می پردازیم. بیشترین استفاده از پودر کاکائو در تولید انواع دسر و شیرینی صورت میگیرد. همچنین این پودر در مراکز تولیدی انواع شکلات، کیک، کلوچه، ویفر، نوشیدنی، بستنی و … کارایی داشته و از مواد اصلی آنها به حساب می آید.
با استفاده از پودر کاکائو می توان کیک ها و شیرینی های خوش طعمی تولید و عرضه کرد. ضمن اینکه، تنوع محصولات خوراکی بسیار بالا رفته و در بیشتر آنها از پودر کاکائو استفاده می شود؛ زیرا محصولات کاکائویی طرفداران بیشتری داشته و عرضه آنها با استقبال بهتری مواجه می شود.
واردات پودر کاکائو درجه یک از کشورهای آسیایی
واردات پودر کاکائو درجه یک از کشورهای آسیایی مانند مالزی، اندونزی و ترکیه در دستور کار ما قرار گرفته است. در واقع، کشورهای آسیایی مانند مالزی موفق به تولید محصولات درجه یکی شدهاند که این تولید اصولی باعث استقبال تولیدکنندگان از محصولات آنها شده است.
در کشور ما نیز تولیدکنندگان بیشماری از پودرهای کاکائو تولید مالزی، اندونزی (پودر کاکائو جامبی) و ترکیه (پودر کاکائو آلتین مارکا) استفاده می کنند و از کیفیت آنها رضایت دارند. این رضایت و استقبال باعث تداوم واردات این محصولات شده است. به این ترتیب در بازه زمانی مشخص شده، محمولههای بزرگ پودر کاکائو به کشور وارد می شود و وظیفه پخش آن برعهده مراکزی مانند بازرگانی Soren است.
فروش ویژه پودر کاکائو JB مالزی , جولیانا مالزی
فروش ویژه پودر کاکائو JB مالزی و جولیانا مالزی در حال انجام است. ارسال این محصول با سرعت بالا انجام گرفته و قیمت پودر کاکائو مالزی هم به نرخ عمده محاسبه می شود. بنابراین اگر مایل به خرید فله ای پودر کاکائو هستید می توانید سفارش خود را در این سایت به ثبت برسانید.
با خرید پودر کاکائو و استفاده از آن در ترکیب محصولات خود، علاوه بر اینکه باعث خوش طعم شدن آنها می شوید سلامت تولیدات خود را نیز می توانید تضمین کنید و محصول تولیدی شما به یک محصول مفید و پرخواص تبدیل می شود.
شرکت پخش مواد اولیه سورن، این پودر کاکائو وارداتی را با بهترین قیمت به فروش می رساند و شما عزیزان در هر منطقه ایران که هستید می توانید بدون واسطه آن را خریداری کنید.
نحوه تولید سس شکلات با پودر کاکائو (Cocoa Powder)
در این قسمت، نحوه تولید سس شکلات با پودر کاکائو (Cocoa Powder) را به شما همراهان گرامی آموزش می دهیم. سس شکلات یکی از سسهای بسیار خوش طعم و پرکاربرد است که جهت طعم دهی و زیباسازی انواع دسر و بستنی مورد استفاده قرار می گیرد.
برای هر سری تولید سس شکلات بایستی مقدار یکچهارم پیمانه پودر کاکائو، یکسوم پیمانه شیر، یکچهارم پیمانه پودر قند و همینطور دو قاشق غذاخوری کره را آماده کنید. البته این مقدار با توجه به حجم تولید و نیاز شما می تواند کم یا زیاد شود که این اضافه شدن نیز باید شامل همه مواد اولیه تولید سس شکلات باشد.
در ابتدا، پودر کاکائو، پودر قند و شیر را با یکدیگر ترکیب کنید و بعد بر روی شعله بگذارید تا به جوش آید. ضمن اینکه ،محتوای ظرف را باید مرتب هم بزنید تا بافت سس یکنواخت شود. بعد از به جوش آمدن، ظرف را بردارید و سپس کره را به آن بیفزایید و مجدد شروع به هم زدن مواد کنید.
در آخر نیز دوباره ظرف را بر روی شعله بگذارید تا به غلظت مورد نظر شما نزدیک شود. بعد از رسیدن به غلظت مورد نظر، ظرف سس را بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن می توان از سس شکلاتی به منظور زیباسازی انواع دسر، کیک و بستنی استفاده کرد.
[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]