مرکز واردات پودر کاکائو اندونزی | سورن
پودر کاکائو اندونزی ، از جمله پودرهای کاکائو با کیفیت و قیمت مناسب می باشد. بسیاری از کارخانه ها و تولیدی های شکلات و شیرینی و کارگاه های ساخت شکلات و کیک و غیره ، در طول سال نیاز به مصرف پودر کاکائو در حجم های زیاد دارند. بنابراین کیفیت و قیمت در انتخاب محصول ، مهم و ضروری است.
خرید پودر کاکائو خارجی خوب
با توجه به اینکه انتخاب پودر کاکائو مرغوب و با کیفیت ، می تواند عامل مهمی در کیفیت محصول نهایی تولید شده داشته باشد، بنابراین خرید پودر کاکائو خارجی خوب یکی از دغدغه های تولید کنندگان برای انتخاب درست برند مصرف این محصول است. برای مطمدن شدن از خرید پودر کاکائو خوب می توان از طریق راه های زیر اقدام کرد:
-
اطمینان به برند خارجی و شناخت بیشتر آن برند
-
فرستادن نمونه محصول به آزمایشگاه
-
مشاوره با کارشناسان تامین پودر کاکائو مجموعه سورن
-
دانستن اطلاعات فنی محصول
مرکز واردات پودر کاکائو اندونزی
پودر کاکائو اندونزی ، از جمله پودر های قیمت مناسب و مرغوب است که با خرید آن می توانید علاوه بر اطمیان از خرید با قیمت مناسب، کیفیت خوبی را نیز تجربه کرد. پودر کاکائو دارای مشخصات فیزیکی و خواصی است که در زیر به آنها اشاره می شود. مرکز واردات پودر کاکائو اندونزی با تامین گسترده برای تامین کنندگان، شرایط خوبی در این زمینه ارائه نموده است.
ویژگی های پودر کاکائو
پودر کاکائو طبیعی دارای رنگ قهوه ای روشن تری با PH از 5.3 الی 5.8 می باشد. هرچه قدر فراوری پودر کاکائو بایشتر انجام شود، رنگ تیره تری از قهوه ای قرمز تیره تا مشکی به خود می گرد. در این فراوری PH پودر کاکائو از 6.8 تا 8.1 می رسد. با عملیات فراوری علاوه بر اینکه تغییر رنگ از روشن تر تا تیره تر را شاهد هستیم، قابلیت حل شدن آن در آب بیشتر می شود. لازم به ذکر است که پ هاش های عنوان شده مجاز بوده و قابل استفاده در کلیه صنایع غذایی هستند.
مشخصات پودر کاکائو فراوری شده
پودر کاکائو فراوری شده | |
پارامترها | حد قابل قبول |
آنالیز فیزیکو شیمیایی | حد استاندارد |
رنگ پودر | قهوه ای تیره |
طعم | طعم طبیعی کاکائو |
رطوبت(درصد وزنی) | درصد5 حداکثر |
چربی(درصد وزنی) | درصد10-12 |
خاکسترکل(درصد وزنی) | درصد14حداکثر |
خاکستر نامحلول در اسید(درصد وزنی) | درصد0.3 حداکثر |
اندازه ذرات(درصد وزنی) | 99.5 حداقل |
پی اچ (محلول 10 درصد وزنی) | 6 – 8.5 |
فیبر خام (درصد وزنی) | 7 حداکثر |
آنالیز میکروبی | حد استاندارد |
شمارش کلی میکروارگانیسم ها | 3000 حداکثر |
کپک و مخمر | 100/گرم |
انتروباکتریاسه | 10 حداکثر |
سالمونلا در 25 گرم | منفی |
فلزات سنگین | حد استاندارد |
سرب(میلی گرم در کیلو گرم) | 2 حداکثر |
ارسنیک (میلی گرم در کیلو گرم) | 1 حداکثر |
کادمیوم (میلی گرم در کیلو گرم) | 1 حداکثر |
واردات پودر کاکائو خارجی در ایران
واردات پودر کاکائو خارجی در ایران نیازمند ضوابط و مقررات خاصی است. برای این منظور به هدف واردات مواد غذایی سالم، مجوزهای لازم از وزارت بهداشت نیاز است. همچنین مشخصات کالاهای صنایع غذایی وارداتی باید با مشخصات مجاز ارائه شده از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی مطابقت داشته باشد. وارادات پودر کاکائو از کشورهای مختلفی از جمله هلند، اندونزی و ترکیه در ایران انجام می شود.
فروش انحصاری پودر کاکائو اندونزی در ایران
با توجه به مشخصات اعلام شده ، صاحبان تولیدی ها و کارخانجات که در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند از طریق شماره های تماس در سایت می توانند نسبت به خرید اقدام نمایند. فروش پودر کاکائو اندونزی در ایران ، برای به صورت عمده امکان پذیر است.
[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]