پودر کاکائو اندونزی کارگیل و روچر Rocher & cargill
پودر کاکائو اندونزی کارگیل و روچر (Cargill cocoa powder) یک انتخاب مناسب برای تولید کنندگانی است که هم کیفیت و هم قیمت محصول برایشان مهم و حائز اهمیت می باشد. اندونزی از کشورهای فعال در حوزه تولید پودر کاکائو محسوب می شود و چندین برند آن که کارگیل، روچر و جامبی نام دارند موفق شده اند به بازار جهانی راه یابد. در ایران، این سه برند توسط مجموعه سورن ارائه می شوند و از نظر مرغوبیت و درجه کیفی کاملا تضمین شده هستند.
چربی آنها نیز بین 10 تا 12 قرار داشته و از بافت عالی برخوردار هستند. در واقع، در این محصولات استانداردهای جهانی رعایت شده است و توانسته اند نظر تولید کنندگان را به خود جلب نمایند. در ادامه، قصد دارم این پودر کاکائو وارداتی را خدمت شما عزیزان معرفی نمایم و اطلاعات مرتبط با این محصول را در اختیارتان قرار دهم. تا پایان همراه ما باشید تا به طور کامل با این پودر کاکائو وارداتی آشنا شوید.
خرید پودر کاکائو اندونزی کارگیل و روچر Cargill Cocoa Powder
خرید پودر کاکائو اندونزی کارگیل Cargill Cocoa Powder یک خرید مطمئن محسوب می شود. تولید کنندگانی که در کارخانه ها یا کارگاه های کوچک و بزرگ فعال هستند می توانند با خیالی آسوده از این پودر استفاده نمایند و طعم لذیذی به محصولات خود ببخشند.
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]در واقع، پودر کاکائو در دسته افزودنی های طعم دهنده قرار دارد و اگر از برند مطمئنی خریداری شود عطر دلپذیر و رنگ زیبایی به محصولات خوراکی می بخشد.[/box]
وجود طعم دهنده و چاشنی ها در محصولات غذایی اهمیت زیادی دارد و موجبات فروش بالا یا عدم استقبال از آن محصول را رقم می زند. تولید کنندگان حرفه ای به انواع افزودنی ها شناخت کامل دارند و آنها را به اندازه مناسب به تولیدات خود می افزایند.
نحوه تشخیص پودر کاکائو خوب از نامرغوب
با شناخت و آشنایی با نحوه تشخیص پودر کاکائو خوب از نامرغوب می توان خرید مطمئن تری داشت. توجه داشته باشید که پودر کاکائو مرغوب دارای بافت نرمی است و درصد رطوبت موجود در آن بسیار پایین می باشد. بنابراین پودری که نرم نیست یا رطوبت زیادی دارد قطعا نامرغوب بوده و باید از خرید و استفاده از آن در محصولات اجتناب نمود.
میزان چربی نیز یکی دیگر از راه های تشخیص پودر کاکائو مرغوب است. هنگام خرید به درصد چربی پودر کاکائو توجه داشته باشید. یک پودر کاکائو استاندار بایستی از میزان چربی حداقل 10 و حداکثر 22 برخوردار باشد و درصدهای خارج از این مقدار به منزله ی یک محصول کیفیت پایین می باشد.
درصد چربی تمام پودرهای کاکائو که توسط بازرگانی Soren ارائه می شوند بین 10 الی 12 قرار دارد …
قیمت پودر کاکائو اندونزی
قیمت پودر کاکائو اندونزی یکی دیگر از محاسن این محصول به حساب می آید. قیمت برای تولیدی هایی که مجبور هستند مواد اولیه را در تناژ بالا خریداری نمایند اهمیت زیادی دارد. در بازار جهانی نیز از پودر کاکائو ارزان قیمت استقبال بهتری به عمل می آید و از آنجایی که کارگیل اندونزی از محصولات خوش قیمت بازار محسوب می شود فروش خوبی داشته و موفق شده است به ترکیب محصولات خوراکی بیشماری راه یابد. از دیگر محصولات خوب در پودرهای کاکائو ، پودر کاکائو روچر می باشد. Rocher
[gravityform id=”2″ title=”true” description=”true”]