لسیتین

مرکز فروش لسیتین سویا هندی خوراکی غلظت استاندارد

لسیتین هندی با غلظت استاندارد

لسیتین هندی یک افزودنی است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع لسیتین از مواد گیاهی و حیوانی از جمله سویا، تخمه آفتابگردان و زرده تخم مرغ به دست می آید.این محصول عمدتا از کشور هند وارد می شود.

اگرچه تخم مرغ منبع اصلی تولید لسیتین است، اما این غذا معمولا از محصولاتی مانند سویا و تخمه آفتابگردان به ویژه لسیتین نوع سویا به دست می آید که در دنیا طرفداران زیادی دارد و خرید آن برای تولیدکنندگان به صرفه تر است.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]اگر می خواهید در مورد این محصول غذایی و کاربردهای آن بیشتر بدانید، مقاله بعدی را از دست ندهید.[/box]

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]لسیتین باعث افزایش ماندگاری محصولات و جلوگیری از چسبیدن آنها به یکدیگر می شود. همین موضوع باعث شده تا افرادی که در زمینه تولید کیک و شکلات فعال هستند از این ماده در فرمولاسیون محصولات خود استفاده کنند.[/box]

لسیتین سویا هندی

لسیتین چیست؟

بدن از مجموعه ای از چربی های ضروری و غیر ضروری تشکیل شده است که هر کدام نقش اساسی در سلامت بدن دارند. لسیتین یکی از چربی های ضروری است که مسئول حفظ ثبات در کبد و سیستم عصبی است. لسیتین برای اولین بار در زرده تخم مرغ کشف شد، اما فرآیند استخراج آن گران بود. بنابراین دانشمندان به استخراج این ماده مفید از دانه های گیاهی مانند سویا با نام لسیتین سویا روی می آورند.

لسیتین به دو شکل موجود است: لسیتین مایع سویا و پودر (گرانول)

این ماده قهوه ای از فسفولیپیدها و سایر ترکیبات غیر فسفولیپیدی تشکیل شده است. بنابراین، نتایج تجزیه و تحلیل لسیتین سویا را می توان به صورت زیر بیان کرد: روغن سویا، فسفاتیدیل اینواستیل، فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیل اتانول آمین، کربوهیدرات های آزاد و استرول ها.

قبل از پرداختن به کاربردهای لسیتین سویا با غلظت استاندارد ، لازم است به طور مختصر به روش تولید آن اشاره شود. تمام دانه های گیاه حاوی مقادیر زیادی فسفولیپید یا لسیتین هستند. این ماده در رده مواد مضر در فرآیند تولید روغن قرار می گیرد. بنابراین، حذف آن در طول فرآیند تولید ضروری است. اما از این فسفولیپید جدا شده در صنایع مختلف استفاده می شود. با توجه به اینکه در بین دانه های روغنی موجود، بیشترین مقدار لسیتین در دانه سویا یافت می شود، می توان شاهد استفاده گسترده از این نوع لسیتین در صنعت بود.

حلال لسیتین سویا نقش مهمی در تولید دارد. حلال وظیفه جداسازی و استخراج لسیتین را بر عهده دارد. از مواد مختلفی می توان به عنوان حلال استفاده کرد. اما در این بین استفاده از هگزان ها بیشتر از سایر حلال ها رواج پیدا کرده است. دلیل این امر به قیمت پایین آنها مربوط می شود.

لسیتین سویا هندی

لسیتین خوراکی چه کاربردهایی دارد؟

همانطور که گفته شد لسیتین باعث افزایش ماندگاری محصولات و جلوگیری از چسبیدن آنها به یکدیگر می شود. همین موضوع باعث شده تا افرادی که در زمینه تولید کیک و شکلات فعال هستند از این ماده در فرمولاسیون محصولات خود استفاده کنند.

سایر بخش های غذایی نیز از این ماده استفاده می کنند، از جمله تولید کنندگان سس مایونز از لسیتین استفاده می کنند. علاوه بر این، لسیتین ظاهر محصولات خوراکی را حفظ کرده و از به هم ریختن ظاهر و بافت آنها جلوگیری می کند، بنابراین در تولید شیرینی و پودرهای فوری نیز استفاده می شود. به طور کلی بیشترین کاربرد این محصول در تولید شیرینی، کیک و شکلات است. بنابراین بخش نانوایی یکی از پرکاربردترین بخش ها در استفاده از لسیتین است.

لسیتین سویا در صنایع مختلفی مانند داروسازی، تولید رنگ و مواد اولیه غذایی نیز کاربرد دارد. با توجه به اینکه این ماده در هر صنعتی نقش متفاوتی دارد، کاربردهای آن به اختصار بررسی می شود.

لسیتین سویا هندی

کاربرد لسیتین سویا در صنایع مختلف

مواد تشکیل دهنده غذا

در صنایع غذایی، لسیتین سویا عمدتاً برای کاهش ویسکوزیته مواد نیمه مایع استفاده می شود. از طرفی می توان از آن به عنوان تثبیت کننده نیز استفاده کرد. این ترکیب خاصیت امولسیون کنندگی خوبی دارد، بنابراین افزودن این ماده به شیر کشش سطحی چربی را کاهش می دهد. این به حل شدن موادی مانند شکلات، شکر و غیره در شیر کمک می کند. بنابراین می توان ادعا کرد که استفاده از این ماده غذایی باعث افزایش حلالیت پودرهای مختلف در مایعات می شود. به همین دلیل استفاده از آن در شکلات سازی، پخت، شیرینی پزی و … بسیار متداول است.

صنعت رنگ

لسیتین سویا یک لایه محافظ روی سطح رنگ ایجاد می کند. همچنین خاصیت ضد زنگ دارد. از طرفی این ماده ساختاری همگن در ترکیب رنگ ایجاد می کند. به همین دلیل رنگدانه های آن ته نشین نمی شوند و به خوبی در ساختار امولسیون پراکنده می شوند. این ماده همچنین به عنوان یک عامل پخش کننده و یک عامل تقویت کننده رنگ کمکی استفاده می شود.

فارماکولوژی

در صنعت داروسازی از لسیتین برای تولید امولسیون و کپسول استفاده می شود. همچنین از این ماده در تولید دمنوش های چربی که به صورت وریدی تزریق می شوند استفاده می شود. با مطالعه مقالات اثرات لسیتین سویا بر سلامتی می توانید اطلاعات بیشتری در مورد استفاده از این ترکیب در زمینه پزشکی و سلامت به دست آورید.

لسیتین سویا هندی

لسیتین خوراکی سویا هندی با قیمت مناسب

لسیتین خوراکی هندی با قیمت مناسب برای تولیدکنندگان فعال در صنایع کشور حائز اهمیت است. در واقع وظیفه اصلی لسیتین حفظ و نگهداری محصولات و افزایش ماندگاری آنهاست و به نوعی باعث افزایش عمر محصولات می شود به همین دلیل از این افزودنی در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

مصرف این ماده به دلیل اینکه از مواد گیاهی و حیوانی به دست می آید برای بدن انسان مضر نیست و به راحتی می توان از آن در محصولات مختلف استفاده کرد. بنابراین استفاده از لسیتین در محصولات غذایی نه تنها مشکلی ایجاد نمی کند. همچنین فواید متعددی مانند بهبود بیماری های گوارشی، کنترل کلسترول بالا و غیره دارد.

از دیرباز توزیع و فروش لسیتین مرغوب به قیمت عمده در تمامی مناطق کشور انجام می شود. بسیاری از شرکت ها لسیتین را می فروشند، از جمله لسیتین سویا هند. اما کیفیت محصول آنها متفاوت است. بنابراین، خرید لسیتین سویا مرغوب از مجموعه بارزگانی سورن به صورت عمده جهت استفاده در سایر محصولات کشور در دستور کار قرار گرفته است و تولیدکنندگان و عرضه کنندگان عزیز می توانند از طریق این درگاه لسیتین خوراکی را به صورت عمده سفارش دهند.



لسیتین سویا هندی

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا